Παραλαβη απο το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/showroom

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το Κατάστημα/Showroom της εταιρείας μας, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας της προθεσμίας η παραγγελία θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση, εκτός εάν έχει προηγηθεί αίτημα παράτασης στην ημερομηνία παραλαβής.

Το Showroom είναι ανοιχτό:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09.00-15.00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00

Σαλαμίνος, Νέα Ιωνία 142 32

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εώς τις 14.00 αποστέλλονται από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

-Τα έξοδα αποστολής/αντικαταβολής είναι 5€ και χωρίς επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολή.

-Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 50€.

-Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο ενώ παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μία πρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 2€.

-Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/παραδόσεις και διεκπεραιώσεις παραγγελιών.  

Παρακαλούμε εάν υπάρχει για οποιοδήποτε λόγο αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση.